ایمپلنت دندان
ایمپلنت دندان
در عصر جدید دندان پزشکی برای دندان های از دسته رفته یا پوسیده درمان های گوناگونی ارائه شده است. یکی از این راه حل ها که بسیار محبوب و در واقع می توان گفت بهترین درمان بی دندانی است ایمپلنت است و مزیت های فراوانی دارد.

در عصر جدید دندان پزشکی برای دندان های از دسته رفته یا پوسیده درمان های گوناگونی ارائه شده است. یکی از این راه حل ها که بسیار محبوب و در واقع می توان گفت بهترین درمان بی دندانی است ایمپلنت است و مزیت های فراوانی دارد.

ایمپلنت به معنای جایگزینی دندان های افتاده یا پوسیده است. به این صورت که با قرار گرفتن پایه تیتانیومی  در داخل استخوان فک بسیار محکم شده و با داشتن ظاهری بسیار طبیعی زیبایی صورت و لبخندتان را چندین برابر می کند. حال با هم ایمپلنت دندان را به طور کامل بررسی می کنیم.

اجزای ایمپلنت دندان

ایمپلنت دندان در برند های مختلف ممکن است تعداد اجزای متفاوتی داشته باشد اما به طور کلی از موارد زیر تشکیل می شود :

۱- فیکسچر که همان پایه ایمپلنت بوده و معمولاً از جنس تیتانیوم است که علت آن هم سازگاری بسیار خوب تیتانیوم با بدن و استخوان افراد و خوردگی بسیار کم آن است.

۲- اباتمنت نیز که به عنوان رابط در ایمپلنت دندان نیز شناخته می شود. قسمت میانی ایمپلنت بوده و همانطور که از نامش بر می آید رابط پایه ایمپلنت و روکش دندان است.

۳- آخرین جز نیز تاج یا روکش دندان است که بر اساس رنگ و اندازه دندان های هر نفر در لابراتور ساخته می شود تا کاملاً طبیعی به نظر برسد.

مراحل انجام ایمپلنت دندان

مراحل انجام ایمپلنت دندان

در مرحله نخست نیاز به تأیید امکان آن توسط متخصص ایمپلنت است. بنابراین توصیه می کنم که حتماً به یک مرکز تخصصی ایمپلنت طمراجعه کنید و مشاوره داشته باشید. متخصص ایمپلنت پس از بررسی های لازم در صورت نبود هیچ مشکلی قراری برای انجام عمل هماهنگ می کند. در روز عمل نیز ابتدا نقطه تحت عمل بی حس شده و سپس برشی بر سطح لثه زده می شود تا دسترسی به استخوان فک حاصل شود. حال با استفاده از مته یا سایر وسایل پزشکی سوراخی بر روی استخوان فک ایجاد می شود. این سوراخ محل قرار گیری ریشه دندان جدید است و این ریشه چیزی نیست جز پایه یا همان فیکسچر است. پایه را در داخل استخوان فک قرار می دهیم و مهلت می دهیم که پیوندشان برقرار شود. این پروسه ممکن است چند ماهی طول بکشد. در این مدت روکشی موقت قرار می گیرد. مدت درمان به دستور جراح ممکن است متفاوت باشد. پس از طی این دوره برای قرارگیری اباتمنت دوباره به جراح مراجعه کرده و پس از برش لثه و دسترسی به پایه ای که حالا توسط استخوان فک در بر گرفته شده است ، رابط را بر روی آن قرار می دهیم و لثه را بخیه می زنیم. حال سر گرد اباتمنت خارج از لثه قرار می گیرد و می توانیم روکش یا تاج ساخته شده را در جای خود قرار دهیم. پس از اتمام کار توصیه های نهایی در رابطه با مراقبت از ایمپلنت را توسط جراح خواهید داشت که حتماً آن ها را رعایت کنید زیرا تأثیر بسیار زیادی در بالا رفتن طول عمر ایمپلنت خواهد داشت.

همچنین بخوانید:  تابستان خود را با چه کالاهایی گذراندید؟

متخصص ایمپلنت دندان

مانند هر کاری ایمپلنت دندان نیز متخصص مربوط به خود را دارد که توصیه می کنیم حتماً برای انجام ایمپلنت های خود به مرکز تخصصی ایمپلنت و متخصص آن مراجعه کنید. زیرا با داشتن تجربه بیشتر در عرصه ایمپلنت و مهارت و انجام ایمپلنت های بیشتر میزان ریسک عمل و احتمال بروز خطا بسیار پایین تر می آید.

در مرکز ایمپلنت متخصص هایی مجرب و با تجربه وجود دارد که از جمله آن های میتوان به دکتر دندانپزشک صادق آقاجری اشاره کرد.

مزایای ایمپلنت دندان

ایمپلنت دندان چندین و چند مزیت دارد که در این قسمت چند مورد اساسی آن را بر می شماریم :

۱- طول عمر و ماندگاری بالا . ایمپلنت ها بر اساس برند سازنده و کیفیت و جنس و همچنین نحوه کاشت و مراقبت های بعد از عمل توسط خود بیمار ممکن است طول عمر متفاوتی داشته باشد اما به طور کلی بسیار با دوام تر نسبت به سایر روش های جایگزینی دندان هستند.

۲- ظاهری بسیار شیک و طبیعی. همانطور که گفته شد روکش ایمپلنت در لابراتور ساخته می شود و ظاهر آن تا حد امکان مشابه دندان های طبیعی هر فرد خواهد بود. بنابراین پس از قرارگیری در داخل دهان تشخیص آن برای سایر افراد بسیار مشکل خواهد بود و ظاهری شیک و زیبا برای لبخندتان خواهد داشت.

۳- بالا بردن اعتماد نفس. داشتن لبخند زیبا برابر با بالا رفتن تعداد لبخند ها ، خجالت نکشیدن در حین صحبت کردن و در همین راستا بالاتر رفتن اعتماد به نفس فرد می شود.

۴- بالا رفتن قدرت تکلم. برای کسانی که از دندان مصنوعی استفاده می کنند همیشه لق زدن دندان مصنوعی در حین صحبت از معضلات بوده است. ایمپلنت دندان چون در استخوان فک محکم می شود لق زدگی نخواهد داشت و قدرت تکلم را بالا می برد.

۵- بالا رفتن قدرت جویدن. جویدن برای کسانی که دندان از دست رفته دارند یا از دندان مصنوعی استفاده می کنند مسلماً دشوارتر خواهد بود. اما ایمپلنت ها دقیقاً مانند دندان های طبیعی کاربرد دارند و می توانید هر خوراکی را به راحتی بجوید. البته بهتر است مانند دندان های طبیعیتان از فشار زیاد بر روی آن ها خودداری کنید.

مراقبت های ایمپلنت دندان

مراقبت های ایمپلنت دندان

برای مراقبت از ایمپلنت های خود هیچ کار خاصی نیازی نیست. تنها همان مسواک های روزانه و نخ دندان کشیدن های روزانه و به طور کلی مراقبت هایی که برای دندان های طبیعیتان انجام می دهید کفایت می کند. استفاده از دهان شویه های ضد عفونی کننده و مراجعه مرتب به دندان پزشک برای پاکسازی و بازبینی دندان ها نیز می تواند بسیار مفید باشد.

قیمت ایمپلنت دندان

قیمت ایمپلنت دندان همانند بقیه درمان ها به فاکتور های متفاوتی بستگی دارد از جمله تخصص دندانپزشک ، برند ایمپلنت استفاده شده و درمان های مکمل ایمپلنت. شما می توانید برای اطلاع کامل از قیمت روز ایمپلنت به لینک زیر مراجعه کنید و یا با شماره ۲۶۸۵۴۶۶۰-۰۲۱ تماس بگیرید.

قیمت ایمپلنت