پایتون، زبانی که به هر شکلی در می آید
پایتون، زبانی که به هر شکلی در می آید
انسان با اختراع اولین کامپیوتر، دانست که می تواند یک خدای واقعی باشد. خدایی که می تواند موجودی باهوش بسازد و از آن در جهتی خاص استفاده کند.

انسان با اختراع اولین کامپیوتر، دانست که می تواند یک خدای واقعی باشد. خدایی که می تواند موجودی باهوش بسازد و از آن در جهتی خاص استفاده کند. این مخلوق دوست داشتنی زود بزرگ شد و امروزه به غولی بی شاخ و دم تبدیل شده است که گاها به برابری با خدای خود بر می خیزد و حتی گاها او را در خود غرق می کند. گرچه انسان خدای کامپیوتر محسوب می شود و این وسیله چیزی بیشتر از یک اختراع نیست. اما از نظر هوش و تکامل منطقی انسان و کامپیوتر شباهت های خاص و جالبی با یک دیگر دارند. این شباهت ها گاهی آنقدر عمیق می شوند که ما را دچار تردیدی وحشتناک می کند. یکی از جالب ترین این شباهت ها این است که کامپیوتر مانند مغز انسان با کمترین توانایی ذاتی و با بیشترین توانایی یادگیری به دنیا می آید. انسان با گذشت زمان و بالا رفتن سنش انواع مهارت ها و تجربه های مختلف را کسب می کند و امروزه انواع کامپیوترها و دستگاه آلات مختلف با استفاده از فناوری یادگیری ماشین همچنین فرایندی را پیش می گیرند. اینجاست که جای مفهومی به نام برنامه نویسی برای ما باز می شود. مفهومی که دنیا را می تواند عوض کند. با چند خط دستور می تواند اتفاقی مثبت یا منفی را رقم بزند. از همان ابتدا انسان دوست داشت مخلوق خود را کنترل کند و با آن حرف بزند. این حرف زدن باعث تکامل زبان ارتباطی انسان با ماشین شد و این تکامل امروز به وارث به حق زبان برنامه نویسی، یعنی زبان پایتون رسیده است. پایتون زبانی نه چندان قدیمی است که از سال ۱۹۹۱ با یک سری اتفاقات خاص وارد عرصه دنیای برنامه نویسی شد. این زبان با داشتن ویژگی های جذاب و جالب خود توانست سریع جای خود را در میان برنامه نویسان باز کند. یکی از بارزترین امکاناتی که برنامه نویسی با پایتون در اختیار برنامه نویسان می گذارد این است که شما به عنوان یک برنامه نویس به زبان خود برنامه می نویسید و دیگر درگیر ترجمه یک زبان جدا از زبان خود نمی شوید.

پایتون، زبانی که به هر شکلی در می آید

مکتب خونه و آموزش برنامه نویسی با پایتون

قبل از اینکه سراغ توضیح این آموزش بروی بهتر است کمی بیشتر با خود زبان پایتون و ویژگی های آن آشنا شویم. آیا می دانستید که زبان پایتون امروزه بیشترین کاربرد به عنوان یک زبان برنامه نویسی دارد؟ زبان پایتون امروزه بنیان اصلی برنامه های مختلفی چون گوگل و هوش مصنوعی آن، یوتیوب، اینستاگرام و بسیاری از برنامه های مختلف را تشکیل داده است. آن چیزی که می توان به عنوان یک ویژگی ممتاز این زبان حساب کرد این است که زبان پایتون مانند یک مایع است و در هر شکل و قالبی در می آید. این سخن به این معنی است که این زبان قابلیت این را دارد که در هر نوع برنامه و با هر هدف مختلفی همگام شود. این ویژگی بیشتر به سبب ماژولار بودن آن است. این سخن این مفهوم را برای ما می سازد که فرق نمی کند برای چه کاری می خواهیم سراغ برنامه نویسی برویم، مهم این است که پایتون می تواند تمام این نیازها را پاسخ دهد. گرچه سخن از پایتون و ویژگی های آن بسیار است اما بهتر است سخن کوتاه کنیم و سراغ تشریح سرفصل ها و دوره آموزش پایتون به شکل جامع در سایت مکتب خونه برویم. ناگفته نماند که علاقه مندان می توانند دوره آموزش رایگان پایتون را نیز در سایت مکتب خونه ببینند.

همچنین بخوانید:  استراتژی های متفاوت زندگیتان را از این رو به آن رو می کند

مکتب خونه و آموزش برنامه نویسی با پایتون

اولین و جالب ترین ویژگی این آموزش این است که به نوعی یک تیر و دو نشان می باشد. شما درکنار آموزش از راه دور و یادگیری مباحثی در جهت برنامه نویسی با پایتون، می توانید مدرک معتبر که از سمت سایت مکتب خونه صادر می شود را داشته باشید. اما به جز این وقتی نگاه عمیق به سرفصل های آموزش پایتون می اندازیم متوجه می شویم این آموزش به دو بخش کلی مقدماتی و پیشرفته تقسیم شده است. علت این تقسیم بندی این است که بسیاری از افراد هستند که تا حدودی با پایتون آشنایی دارند و دوست دارند یه صورت پیشرفته این سری از مباحث را پی بگیرند. اما در مورد بخش مقدماتی آموزش پایتون ، یکی از دغدغه های مخاطبان و کاربران این است که باید چه پیش نیازهایی از برنامه نویسی را بدانند. به خصوص این که کم و بیش می دانند که برای یک برنامه نویس شدن باید الگوریتم و مباحث این چنین را به خوبی درک کرد. اما مدرس دوره، با در نظر گرفتن این که ممکن است افراد بسیار مبتدی علاقمند به کار در این مباحث باشند، توضیحات پایه ای مفید و قابل هضمی در طول دوره ارائه می دهد و این باعث شده مخاطبان در دوره مقدماتی نیاز به هیچ پیش نیازی نداشته باشند.

جادی میرمیرانی، مدرس دوره آموزش پایتون

جادی میرمیرانی، مدرس دوره آموزش پایتون

درس هرچه شیرین و کاربردی باشد و هرچه بخواهیم آن را مهم جلوه دهیم، باز این استاد و مدرس آن درس است که می تواند آن را در ذهن ما به خوبی بکارد و یا کاری کند تا سال ها سراغ آن نرویم. مدرس این دوره آموزش پایتون ( مقدماتی و پیشرفته ) آقای مهندس جادی میرمیرانی میباشد. آقای میرمیرانی به جرات شناخته شده ترین فرد در زمین پایتون در ایران می باشد. ایشون به معنی واقعی کلمه یک هکر بسیار حرفه ای می باشد که با انواع شرکت های مختلف چون نوکیا و مبین نت همکاری های بسیاری داشته است. به طور کلی ایشان با ۲۰ سال سابقه کار مفید در زمینه برنامه نویسی، مواردی را دیده و تجربه کرده است که در هیچ کتاب و جزوه و آموزش تئوری و حتی عملی نمی توان آن را یافت. آموزش توسط آقای میرمیرانی این فرصت طلایی را ایجاد می کند که علاوه بر یادگیری زبان پایتون، تجربیات ایشان که به تناوب در فیلم های آموزشی پایتون به فراخور موضوع، بیان می شود، توسط کاربران و مخاطبان استفاده شود. اگر اغراق نکنیم، این تجربیات ارزشی بالاتر از مباحثی دارد که در فیلم ها بیان می شود. برنامه نویسی و به طور کل علم کامپیوتر چیزی است که هر آن ممکن است اتفاقی خاص در آن رخ دهد. و این اتفاقات خاص و نحوه برخورد با آن چیزی است که تنها توسط تجربه به دست خواهد آمد . بنابراین سعی کنید در این سری از درس و دوره آموزش پایتون تجربیات ارزشمند جادی را به خاطر بسپارید. مسلما روزی به کارتان خواهد آمد.