روش مطمئن و تضمینی برای اخذ پاسپورت و شهروندی ترکیه
روش مطمئن و تضمینی برای اخذ پاسپورت و شهروندی ترکیه

 روش مطمئن و تضمینی برای اخذ پاسپورت و شهروندی ترکیه بهترین و مطمئن ترین روش اخذ پاسپورت و شهروندی ترکیه : دومین بررسی درباره ی دریافت شهروندی که در سال ۲۰۱۷ از سوی شرکت جهانی CS گلوبال صورت گرفت، مشخص نمود که ۸۹ درصد از مردم مایل به داشتن پاسپورت دوم هستند و بیش از […]

 روش مطمئن و تضمینی برای اخذ پاسپورت و شهروندی ترکیه

 روش مطمئن و تضمینی برای اخذ پاسپورت و شهروندی ترکیه

بهترین و مطمئن ترین روش اخذ پاسپورت و شهروندی ترکیه :

دومین بررسی درباره ی دریافت شهروندی که در سال ۲۰۱۷ از سوی شرکت جهانی CS گلوبال صورت گرفت، مشخص نمود که ۸۹ درصد از مردم مایل به داشتن پاسپورت دوم هستند و بیش از ۳۴ درصد آنها به سرمایه گذاری در کشور دوم جهت دریافت شهروندی و پاسپورت نظر دارند و اقداماتی در این زمینه انجام داده اند.

برای سرمایه گذاری در کشور دیگری، آشنایی با قوانین و ضوابط مختص آن کشور اولین قدم در این مسیر می باشد که در نهایت رعایت نکردن این اصول و قوانین ممکن است پیامدهایی را برای یک فرد خارجی به همراه داشته باشد.

در بین کشور های مقبول برای دریافت شهروندی، کشور ترکیه نیز از جمله کشورهایی است که در زمینه ی اعطای شهروندی فعالیت می کند و درسالهای اخیر با تسهیل شرایط پذیرش سرمایه های خارجی و تصویب قوانینی از جمله قانون ارزش گذاری ملک برای خارجی ها، گامهای مهمی را در جهت اعطای شهروندی برداشته است لذا شرکت آیلا در این مقاله سعی نموده به طور جامع و گویا تازه ترین قوانین کشور ترکیه را که مربوط به اخذ شهروندی، راههای تضمینی دریافت پاسپورت ترکیه و دلایل و مزایای سرمایه گذاری در ترکیه است، تشریح نماید و در نهایت به مقایسه ی قوانین و ضوابط چندین کشور مقبول دنیا بر ای دریافت شهروندی بپردازد.

 روش مطمئن و تضمینی برای اخذ پاسپورت و شهروندی ترکیه

یکی از راه های اخذ اقامت ترکیه که مورد استقبال اکثریت خارجیان به ویژه ایرانیان قرار گرفته است خرید ملک و اموال غیر منقول در این کشور می‌باشد.

مواردی از قبیل “حداقل میزان مبلغ ملک که منجر به اخذ اقامت دائم ترکیه می گردد، روش های کوتاه مدت و بلند مدت برای دریافت شهروندی و پاسپورت ترکیه و مزایای خرید ملک و سرمایه گذاری در ترکیه برای ایرانیان همواره مورد سوال بسیاری از علاقمندان به کشور ترکیه بوده است“.

از ماه سپتامبر سال ۲۰۱۸ دولت ترکیه، شرایط سرمایه گذاری برای اتباع خارجی به صورت منقول و یا غیر منقول را، تسهیل نموده است. به این ترتیب هر فرد خارجی با سرمایه گذاری بر اساس این قوانین می تواند در کوتاهترین زمان جهت دریافت شهروندی و در نهایت پاسپورت ترکیه اقدام نماید.

از جمله این قوانین  که در این مدت کوتاه از محبوبیت خاصی هم در بین سرمایه گذاران بین المللی برخوردار شده است سرمایه گذاری در اموال غیر منقول می باشد. بر این اساس چنانچه  اتباع خارجی در ترکیه اقدام به خرید ملک و یا املاک به مبلغ ۲۵۰ هزار دلار نمایند قادر به دریافت حق شهروندی در مدت زمان کمتر از ۶ ماه خواهند شد این در حالی است که طبق قانون قدیم میزان سرمایه گذاری ۱ میلیون دلار آمریکا تعیین شده بود .

در ارقام پایین تر از این مبلغ نیز دولت ترکیه شرایط را به گونه ی دیگر برای خریداران مهیا نموده است و چناچه اتباع خارجی مبادرت به خرید ملک به هر مبلغی نمایند در ابتدا اقامت یک ساله و یا دوساله دریافت نموده و در نهایت بعد از پنج سال می توانند جهت دریافت شهروندی ترکیه اقدام نمایند.

لازم به ذکر است موارد ذکر شده و سایر قوانین سرمایه گذاری شامل شرایط و تبصره های قانونی می باشد که از ابتدا می بایست سرمایه گذاری بر اساس آن صورت پذیرد و عدم توجه به آن  مشکلات و ضررهای مالی در برخواهد داشت. همچنین ضروری است قبل از هر اقدامی، موارد به طور کامل مورد بررسی قرار گیرد.

 روش مطمئن و تضمینی برای اخذ پاسپورت و شهروندی ترکیه

مزایای اخذ شهروندی و دریافت پاسپورت ترکیه :

معتبرترین پاسپورت در میان همسایگان ایران را شهروندان ترکیه داشته که می توانند کمتر از ۹۵ ساعت کاری ویزای کشورهای حوزه ی شینگن را دریافت نمایند. همچنین بدون نیاز به دریافت ویزا نیز امکان سفر به بیش از ۱۱۰ کشور را دارند. از دیگر مزایای دریافت پاسپورت و شهروندی ترکیه می توان به برخورداری از طیف گسترده ای از خدمات عمومی که دولت ترکیه در اختیار شهروندانش قرار می دهد، مانند ورود به جامعه ترکیه (داشتن حقوق مشابه شهروندان ترک)، امکان سرمایه گذاری بدون محدودیت، امکان فعالیت در انواع مشاغلی که برای خارجیانی که شهروندی ترکیه را ندارند، ممنوع می باشند و همچنین برخورداری از مزایای قانون بیمه و بازنشستگی اشاره نمود.

مقایسه ی اخذ شهروندی و دریافت پاسپورت ترکیه با دیگر کشور ها :

هریک از کشورها جهت اعطای شهروندی به اتباع خارجی شرایط و قوانینی را با توجه به سیاست های خود اتخاذ می نمایند. از میان همه ی برنامه های مربوط به دریافت شهروندی و اخذ پاسپورت، دریافت شهروندی از طریق خرید املاک و مستغلات مورد علاقه ی بسیاری از کشورها می باشد و افراد می توانند به این روش پاسپورت دوم را همراه با دریافت تابعیت خریداری کنند.

 روش مطمئن و تضمینی برای اخذ پاسپورت و شهروندی ترکیه

کشور ترکیه نیز فرصت های زیادی برای سرمایه گذاران ارائه داده و دلایلی گوناگون از جمله رشد اقتصادی، جمعیت جوان و واجد شرایط، موقعیت استراتژیکی ویژه (منطقه ای برای اتصال شرق و غرب به یکدیگر)، زیر ساختهای پیشرفته، شرایط سرمایه گذاری بسیار رقابتی، مالیات پایین و شرایط سرمایه گذاری در بازار داخلی موجب گردیده است که سرمایه گذاران همواره به ترکیه به عنوان مقصد عالی برای سرمایه گذاری نظر داشته باشند.

همچنین بخوانید:  خرید کامیون کارکرده

به منظور مقایسه بین کشور های دنیا از جهت سرمایه گذاری و دریافت شهروندی آسان و کم هزینه تر، سایت Business Insider لیستی از کشورهایی که شرایط لازم را برای دریافت شهروندی و پاسپورت از طریق سرمایه گذاری برای خارجی ها اعمال نموده اند، ارائه داده است.

 

انگلستان

سرمایه گذاری به مبلغ ۲ میلیون پوند در اقتصاد انگلستان

متقاضیان می توانند پس از ۵ سال اقامت در انگلستان برای مدت نامحدود درخواست کنند.

همچنین پس از گذشت ۶ سال، متقاضیان می توانند برای شهروندی انگلیس درخواست کنند.

 

نیوزیلند

دریافت اقامت از ۱.۹۸ میلیون دلار

در نیوزلند دو گزینه برای سرمایه گذاری وجود دارد :

سرمایه گذاری ۱۰ میلیون دلار در طول سه سال بدون حد مجاز سن، بدون نیاز به زبان و بدون نیاز به تجارب کسب و کار.

سرمایه گذاری از ۱.۹۸ میلیون دلار بیش از چهار سال، تسلط به زبان انگلیسی، حداقل سه سال تجربه کسب و کار و حداقل ۱ میلیون دلار بودجه یا دارایی.

 

قبرس

دریافت شهروندی از ۲ میلیون یورو از طریق سرمایه گذاری در ملک و یا شرکت های تجاری

طبق اعلام Business Arabian، تا همین اواخر، قبرس گرانترین برنامه CIP بوده است.

 

استرالیا

دریافت اقامت از ۱.۵ میلیون دلار

ارزش خالص درآمد شخصی حداقل ۲.۲۵ ملیون دلار است که به مدت دو سال قبل از درخواست فرد، درخواست می شود؛

سرمایه گذاری ۱.۵ میلیون دلار در یک پروژه یا شرکت استرالیایی که به نوبه خود به اقتصاد استرالیا کمک خواهد کرد.

 

مالت

دریافت شهروندی از  ۸۸۰ هزار یورو

سهم غیر قابل استرداد حداقل ۶۵۰ هزار یورو به صندوق ملی توسعه و اجتماعی

خرید ۱۵۰ هزار یورو در اوراق قرضه دولتی و معامله اموال که می تواند شامل خرید ملک (برای حداقل مبلغ ۳۵۰ هزار یورو) یا اجاره (برای حداقل ۱۶ هزار یورو در هر سال)، که به مدت پنج سال برگزار می باشد.

 

کانادا

دریافت شهروندی از  ۸۰۰ هزار دلار

ارائه ی تجربه کسب و کار مناسب

فرد متقاضی و همسرش باید بیش از ۱.۶ میلیون دلار داشته باشید؛

تمام خانواده باید ارزیابی های پزشکی و امنیتی کانادا را انجام دهند

سرمایه گذاری به مبلغ حداقل ۸۰۰ هزار دلار برای یک دوره پنج ساله در یکی از دو برنامه موجود

این برنامه ها شامل :

  • برنامه سرمایه گذاران فدرال مهاجر
  • برنامه سرمایه گذاران مهاجر کبک

سرمایه گذار باید قبل از اعطای مجوز بهداشت و امنیت به کانادا مجددا گواهی انتخاب کبک را بدست آورد.

پس از پذیرش، شما مجبور نیستید در کبک زندگی کنید، همانطور که همه ساکنان کانادایی آزادی حرکت و استقرار را در سرتاسر ولایات و حومه ها دارند.

 

بلغارستان

دریافت شهروندی از ۵۹۳.۳۸۴ دلار.

 

اسپانیا

“دریافت ویزای طلایی” از ۵۸۰ هزار دلار

اسپانیا دارای برنامه ویزای طلایی است که در نهایت می تواند به شهروندی منجر شود.

حداقل سرمایه گذاری ۵۰۰ هزار دلار در املاک و مستغلات؛

حداقل سرمایه گذاری ۱ میلیون یورو در سهام شرکت های اسپانیایی؛

حداقل سپرده ۱ میلیون یورو در بانک اسپانیایی؛

حداقل سرمایه گذاری ۲ میلیون یورو در اوراق قرضه دولتی.

پس از ۵ سال، متقاضی می تواند اقامت دائم درخواست کند

پس از ۱۰ سال، آنها می توانند درخواست شهروندی کنند.

 

آمریکا

دریافت  اقامت از ۵۰۰ هزار دلار

سرمایه گذاری ۵۰۰ هزار دلار در یک منطقه روستایی یا منطقه با بیکاری بالا در یک شرکت تجاری جدید برای ایجاد ۱۰ شغل به صورت تمام وقت.

سرمایه گذاری مستقیم ۱ میلیون دلار در یک شرکت تجاری آمریکایی.

 

مونته نگرو

دریافت شهروندی از ۳۵۰ هزار یورو

سرمایه گذاری ۲۵۰ هزار یورو در یک پروژه توسعه تأیید شده دولتی در بخش شمالی مونته نگرو (ناحیه توسعه نیافته).

سرمایه گذاری ۴۵۰ هزار یورو در یک پروژه توسعه تأیید شده توسط دولت در بخش جنوبی مونته نگرو (منطقه توسعه یافته).

 

پرتغال

دریافت “ویزای طلایی” از ۳۵۰ هزار یورو

انتقال حداقل ۱ میلیون یورو به حساب بانکی پرتغالی یا گزینه سرمایه گذاری تأیید شده

مبلغ ۳۵۰ هزار یورو سرمایه گذاری در فعالیت های تحقیقاتی که بخشی از سیستم علمی و فنی ملی هستند.

مبلغ ۳۵۰ هزار یورو سرمایه گذاری در شرکت هایی که تحت قوانین پرتغالی ثبت شده اند.

خرید املاک و مستغلات حداقل ۵۰۰ هزار یورو

خرید املاک و مستغلات حداقل ۳۵۰ هزار یورو برای بازسازی املاک قدیمی از ۳۰ سال و یا در منطقه بازسازی شهری.

ایجاد حداقل ۱۰ شغل جدید.

مبلغ ۳۵۰ هزار یورو برای سرمایه گذاری یا افزایش سرمایه متعلق در یک شرکت پرتغالی، ایجاد یا حفظ حداقل ۵ شغل دائمی برای مدت ۳ سال.

 

یونان

 دریافت اقامت از ۲۵۰ هزار یورو

برای کسب اقامت در یونان، شما باید حداقل ۲۵۰ هزار یورو در املاک یونانی سرمایه گذاری کنید.

 

ترکیه

دریافت شهروندی از ۲۵۰ هزار دلار

خرید ملک در ترکیه با ارزش ۲۵۰ هزار دلار

سپرده گذاری ۵۰۰ هزار دلار در یک بانک ترکی

سرمایه گذاری ۵۰۰ هزار دلار در یک سرمایه گذاری مستقیم

استخدام ۵۰ شهروند ترک

دریافت شهروندی ترکیه در کمتر از ۶ ماه

 

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان، با کارشناسان ما در ارتباط باشید : کلیک کنید